Betonzaagwerken

VLOERZAGEN

Onze vloerzaagmachines worden ingezet voor het zagen in betonnen vloeren

Dieptes van 50cm is voor JNS geen enkel probleem.
Ook voor wegenbouw kunnen wij tot kilometers vloerzaagwerk uitvoeren. Bij een pas gestorte beton kunnen wij de krimpvoegen voorzien.

WANDZAGEN

Zagen in steen of beton van openingen voor deuren, ramen, poorten en veel meer, doet JNS met precisie.

Hiervoor gebruiken wij onze wandzaag, deze kan tot een diepte van 94cm zagen. Ook voor selectieve sloopwerken worden wandzaagmachines regelmatig ingezet

KABELZAGEN

Als wij grote en/of speciale betonconstructies moeten zagen, gebruiken wij onze kabelzaag.

Dit is een zeer speciale toepassing waar er gezaagd word door middel van een diamantkabel. Hiermee kunnen wij onbeperkte dieptes zagen.

HANDZAGEN

Indien we zaagwerken moeten doen in complexe situaties, gebruiken wij hiervoor onze handzaagmachines.

Met onze handzaagmachines maken wij vakkundig en veilig openingen op moeilijk bereikbare plaatsen. Onze machines werden al ingezet voor het maken van trapgaten in bestaande woningen of openingen in wanden, aanpassen van dorpels, enz.

WIJ ZIJN
DRINGEND OP
ZOEK NAAR!

ONZE DIENSTEN

 • TOTAAL OVERZICHT
 • BETONBORINGEN
 • CHEMISCHE VERANKERING
 • HYDRODEMOLITION
 • KABELZAAGWERKEN
 • SLIJP- EN KAPWERKEN
 • VLOERZAAGWERKEN
 • WANDZAAGWERKEN
 • WARME VOEGVULLING

BETONBORINGEN

Door middel van diamantboren worden ronde gaten en/of sparingen geboord.

VLOERZAAGWERKEN

Onze vloerzaagmachines worden ingezet voor het zagen in betonnen vloeren. Dit kan met zowel elktrische machines, als machines op diesel. Dieptes van 50cm is voor JNS geen enkel probleem. Ook voor wegenbouw kunnen wij tot kilometers vloerzaagwerk uitvoeren. Bij een pas gestorte beton kunnen wij ook de krimpvoegen voorzien.

WANDZAAGWERKEN

Zagen in steen of beton van openingen voor deuren, ramen, poorten en veel meer, doet JNS met precisie. Hiervoor gebruiken wij onze wandzaag, deze kan tot een diepte van 94cm zagen. Ook voor selectieve sloopwerken worden wandzaagmachines regelmatig ingezet.

KABELZAAGWERKEN

Met diamantkabel kunnen de zwaarste en dikste betonstructuren gezaagd worden tot hanteerbare afmetingen. We maken moeiteloos vloer- of wandopeningen in zwaar gewapend beton tot onbeperkte dieptes zonder dat de zaagsnedes doorlopen in de hoeken.

SLIJP- & KAPWERKEN

Onze experts zijn gespecialiseerd in slijp- en kapwerken voor elektriciteits-, water-, en verwarmingsleidingen.
Onze professionals werken met een stofafzuiging waardoor al onze slijp- en kapwerken stofvrij gebeuren.

CHEMISCHE VERANKERINGEN

Chemische verankeringen is het inboren en verlijmen van draadstangen en/of wapeningsstaven. Ook dit kan tot grote dieptes. Hier werken wij met 2 componentenlijm, zoals HILTI RE 500. Projecten van duizenden chemische verankeringen zijn geen probleem voor JNS.

WARME VOEGVULLING

Waterinfiltratie onder het betonoppervlak vermijden en tegelijk onkruid en opstapeling van vuil weren? Daar zorgt een warme, bitumineuze voegvulling voor.

HYDRODEMOLITION

Hydrodemolition is een techniek die gebruikt wordt om schades of betonoppervlakten te behandelen. Door middel van krachtige waterstralen wordt beton selectief verwijderd zonder trillingen.

INFORMATIE/OFFERTE AANVRAAG

  Vul hier jouw persoonlijke gegevens in en vraag vrijblijvende offerte of informatie op maat aan. Vergeet zeker niet hieronder aan te duiden waarvoor u een offerte of informatie aanvraagt.

  Nederlands