Diensten

Door middel van diamantboren worden ronde gaten en/of sparingen geboord.

 • Date
  januari 6, 2022
  Door middel van diamantboren worden ronde gaten en/of sparingen geboord.
 • Date
  januari 5, 2022
  Onze vloerzaagmachines worden ingezet voor het zagen in betonnen vloeren. Dit kan met zowel elktrische machines, als machines op diesel. Dieptes van 50cm is voor JNS geen enkel probleem. Ook voor wegenbouw kunnen wij tot kilometers vloerzaagwerk uitvoeren. Bij een pas gestorte beton kunnen wij ook de krimpvoegen voorzien.
 • Date
  januari 4, 2022
  Zagen in steen of beton van openingen voor deuren, ramen, poorten en veel meer, doet JNS met precisie. Hiervoor gebruiken wij onze wandzaag, deze kan tot een diepte van 94cm zagen. Ook voor selectieve sloopwerken worden wandzaagmachines regelmatig ingezet.
 • Date
  januari 3, 2022
  Met diamantkabel kunnen de zwaarste en dikste betonstructuren gezaagd worden tot hanteerbare afmetingen. We maken moeiteloos vloer- of wandopeningen in zwaar gewapend beton tot onbeperkte dieptes zonder dat de zaagsnedes doorlopen in de hoeken.
 • Date
  december 6, 2021
  Onze experts zijn gespecialiseerd in slijp- en kapwerken voor elektriciteits-, water-, en verwarmingsleidingen. Onze professionals werken met een stofafzuiging waardoor al onze slijp- en kapwerken stofvrij gebeuren.
 • Date
  december 5, 2021
  Chemische verankeringen is het inboren en verlijmen van draadstangen en/of wapeningsstaven. Ook dit kan tot grote dieptes. Hier werken wij met 2 componentenlijm, zoals HILTI RE 500. Projecten van duizenden chemische verankeringen zijn geen probleem voor JNS.
 • Date
  januari 29, 2021
  Waterinfiltratie onder het betonoppervlak vermijden en tegelijk onkruid en opstapeling van vuil weren? Daar zorgt een warme, bitumineuze voegvulling voor.
 • Date
  augustus 6, 2020
  Hydrodemolition is een techniek die gebruikt wordt om schades of betonoppervlakten te behandelen. Door middel van krachtige waterstralen wordt beton selectief verwijderd zonder trillingen.
Nederlands